Mrtvý tah
Zdravím
Poslední měsíc jsem jezdil skoro pořád těžké cviky hlavně mrtvolu a ted když sedím nebo si jdu vecer lehnout tak porad citim tlak neprijemnou bolest jak kdyby obratle a pořád bolí dole u zad.
Chtěl jsem se zeptat jestli bych mě spíše mrtvý tah vynechat a vrátit se k němu až za nějaký měsíc nebo spíše jestli je to přílišným přepínání a špatnou technikou nechtěl bych si trvale poškodit záda.
Taky musím říci že mou blbosti jsme ztratil pás tak jsem jel 14 dni bez něho.
A ted mam obavy o zada.
Poslední měsíc jsem jezdil skoro pořád těžké cviky hlavně mrtvolu a ted když sedím nebo si jdu vecer lehnout tak porad citim tlak neprijemnou bolest jak kdyby obratle a pořád bolí dole u zad.
Chtěl jsem se zeptat jestli bych mě spíše mrtvý tah vynechat a vrátit se k němu až za nějaký měsíc nebo spíše jestli je to přílišným přepínání a špatnou technikou nechtěl bych si trvale poškodit záda.
Taky musím říci že mou blbosti jsme ztratil pás tak jsem jel 14 dni bez něho.
A ted mam obavy o zada.
http://www.youtube.com/watch?v=HqCeMJ1uWhg&feature=fvsr
nechtel jsem zakladat nove tema ale tohle je uplne spatna technika ne? ma dost divna zada
nechtel jsem zakladat nove tema ale tohle je uplne spatna technika ne? ma dost divna zada
Brrrr ty vole me ulne zamrazilo
A to tenhlew clovek jako nejak zavodi nebo co? fujtajbl
Prdel vysoko, hrb jako krava, a to druhy a treti "opacko" jako netusim co to melo bejt. Hnus

Prdel vysoko, hrb jako krava, a to druhy a treti "opacko" jako netusim co to melo bejt. Hnus
You gotta search within you, you gotta find that inner strength and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse
Jirkas píše:Brrrr ty vole me ulne zamraziloA to tenhlew clovek jako nejak zavodi nebo co? fujtajbl
prave... divim se, ze se mu neco nestalo .... jinak jj zavodi http://www.powerlifter.cz/jan-lorenc-u1846.aspx
Na to je potřeba se zeptat doktora, divočáku. Nedoporučuji obvodního.
Myslím si, že na takový odpovědi tu nemáme odpovídající kvalifikaci.
Myslím si, že na takový odpovědi tu nemáme odpovídající kvalifikaci.
Joe: "This is the '90s. You don't just go around punching people. You have to say something cool first"
Jimmy: "So if you hit someone with a surfboard, you say Surf's Up?"
Jimmy: "So if you hit someone with a surfboard, you say Surf's Up?"
kazdy cvik ktori prevadazas spatnou technikou sa nedoporucuje, lordoza hore dole ...
rumuny su natolko vhodne nakolko si pri nich schopny "zacielit" na prdel a hmasi na ukor spodneho chrbta
rumuny su natolko vhodne nakolko si pri nich schopny "zacielit" na prdel a hmasi na ukor spodneho chrbta
All of the technical perfection in the world means nothing if someone lacks the volition to break a maximal weight off the floor and force it to lockout.